ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μ & Ε ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΕΠΕ PDF  | Εκτύπωση |  E-mail

Άλλος ένας από τους μεγάλους συνεργάτες του ζαχαροπλαστείου μας είναι η εταιρεία Μ & Ε ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΕΠΕ. Η Μ & Ε ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΕΠΕ είναι  μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της διακόσμησης τουρτών, στην Ευρώπη. Διαθέτει τα πιο πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια για τα ντεκόρ για γλυκά τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για να διακοσμήσετε τούρτες γεννεθλίων , βάπτισης , παστάκια βάπτισης και γαμήλιες τούρτες. Μια μεγάλη γκάμα διακοσμητικών και αναλωσίμων βρίσκεται στον κατάλογο της Μ & Ε ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΕΠΕ ενώ σε συνδυασμό με την τέχνη των ειδικών του ζαχαροπλαστείου μας μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα ότι πιο πρωτότυπο περνάει από το μυαλό σας !

 
Sugar World - Αλιπράντης ΕΠΕ PDF  | Εκτύπωση |  E-mail

Το ζαχαροπλαστείο μας συμβαδίζοντας πάντα με τις νέες τάσεις στο χώρο της ζαχαροπλαστικής συνεργάζεται με την εταιρεία Sugrarworld - Αλιπράντης Ε.Π.Ε. Η οποία με έδρα την Αθήνα, προμηθεύει τα προϊόντα της σε ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, ξενοδοχεία, catering, καταστήματα λιανικής και εμπόρους σε όλη την Ελλάδα.Συνεργάζεται  στενά με παραγωγούς και προμηθευτές από όλο τον κόσμο για να προσφέρει φρέσκιες ιδέες και πρωτοποριακά προϊόντα που θα κάνουν κάθε γιορτή αξέχαστη.Η εταιρεία Sugrarworld - Αλιπράντης Ε.Π.Ε έφερε στην ελληνική αγορά πολλές από τις σύγχρονες τάσεις στην διακόσμηση όπως οι τούρτες γάμου με επικάλυψη πάστας ζάχαρης – Regalice καθώς και την παρουσίαση σε σταντ ολοκληρωμένων σετ γενεθλίων που σήμερα βρίσκεται σε όλα τα ζαχαροπλαστεία-αρτοποιεία της χώρας.

 
Pan Décor - Πάτερος Νικήτας ΑΒΕΕ PDF  | Εκτύπωση |  E-mail

Το ζαχαροπλαστείο μας θέλοντας να υπογράφει κάθε δουλειά του με κύρος και υπευθυνότητα συνεργάζεται με τα πιο αξιόπιστα ονόματα στο χώρο της ζαχαροπλαστικής. Ένα από αυτά ειναι και η Pan Décor - Πάτερος Νικήτας ΑΒΕΕ .Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1957 στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και των ειδών συσκευασίας και είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες που διαθέτουν ομοειδή προϊόντα σε ολόκληρη την Ευρώπη.  Για να πάρετε ιδέες για τούρτες γεννεθλίων αλλά γιατί όχι να επιλέξετε κάποιες από αυτές σας παραθέτουμε εδώ τον κατάλογο της Pan Decor.